8mm films

super8-naar-DVD

8mm films bekijken gemakkelijk vanaf DVD, dat maakt het terugkijken van die oude beelden een heel stuk toegankelijker.

Er wordt gewerkt met high-end frame scanners, zodat uw dubbel-8, singel-8 en super-8 film beelden goed worden omgezet naar digitale films. Vooraf worden de films gratis gereinigd, om zo vuil en aanslag van de film te verwijderen zodat de beelden perfect op DVD kunnen worden gezet. U ontvangt een DVD met een menu, zodat u elke film afzonderlijk kunt starten. Indien u meerdere films aanlevert en deze voorziet van volgnummers, zullen we de smalfilms op deze volgorde voor u in het DVD menu verwerken. Indien er jaartallen op de films vermeld staan zullen we dit gebruiken om zo een juiste volgorde op de DVD te krijgen.

Als u uw opdracht afleverd bij uw vakhandel dan kunt u daar een opdracht formulier invullen, op dit opdracht formulier is een handige indicator voor het bepalen van de speelduur van de 8mm films, zo kunt u vooraf een idee krijgen van het totaal aantal minuten film.
Beeldplaats.com zal uw opdracht vervolgens verder gaan afwerken zodra de spullen weer terug zijn bij uw bekende vakhandel, ontvangt u hiervan bericht.